Helgen

De blev en bra avsluning på en helt sjuk vecka i alla fall.

 Hela helgen har jag varit med Linda och Karin som absolut några av mina bästa vänner. Dom låter mig alltid vara den Danne jag är och vi har alltid kul tillsammans även om vi inte träffas så ofta. I Fredags kväll åkte jag till Karin och vi tittade på Idol finalen. Sen åkte jag hem sent som tusan på Fredag kvällen och sen upp igen och i väg dagen efter till Karin igen och då var Linda där också. Idag  har jag varit en liten stund hemma hos Linda. Full fart hela helgen fram och tillbaka mellan hemmet vänner. Men de va faan värt det, för jag har haft trevligt!

 De mesta har visserligen inte varit bra denna veckan, men jag får i alla fall en bra avslutning på den. Jag har ju varit så sjuk och de blir ju så jobbigt när man är de, för man orkar ju inte göra någonting. Feber, ont i halsen, huvudvärk och ständig trötthet de är inte roligt. När man tänker på alla bekymmer det medför när man är sjuk så är de lätt att ge upp. Tur att man har så goa vänner som bryr sig även när jag är helt utslagen och inte orkar nånting. För är de någon som har brytt sig hela veckan, denna sjuka vecka om hur jag mår så är de Karin. Hon har ringt hela veckan och frågat om jag inte mår bättre så att vi kan hitta på något i helgen. Hon är så snäll så de blev inte svårt att tänka positivt efter en vecka av mycket ont här och där kombinerat med feber ...


Hoppas nu att de tar lång tid innan jag blir sjuk på riktigt igen. Nu vill jag bara kämpa på ett tag med jobb, träning och allt annat för att sen känna att jag behöver semester och då blir de Thailand. Nu vill jag inte vara sjuk och deppig igen. Snälla låt mig nu slippa bli sjuk och deppig. Man orkar ju fan ingenting när detta händer. Jag har tagit mig igenom denna veckan och nu känns allt  bara toppen !

Jag har kommit igenom denna period nu. De handlar mycket om att bara låta de ta sin tid för du orkar inte mycket göra när du är riktigt sjuk.

Jag kan erkänna att jag egentligen bara ville ta de lugnt i helgen också. Jag var lite rädd för att träffa någon överhuvudtaget för har man varit sjuk så kanske jag lätt blir en tråkig jävel när man träffar någon och kanske  som bara pratar om hur illa jag har mått hela veckan. Fast när de gäller Linda och Karin så är ju dom två personer som jag kan och vill berätta allt för. Jag har aldrig kännt mig obekväm, tråkig eller som en som inte passar in  med dom i min närhet.

Kram ...







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE