Dags att börja summera

Jag har tänkt börja summera året som har varit (2009). De har varit ett lugnt år och anledningen till de är att jag bestämde de inför 2009 att jag ville ha de så. 2008 var på många sätt ett jobbigt år. Med mycket gammal skit som jag bara ville lägga bakom mig. När vi nu snart gör historia av 2009 så kan jag konstatera 2 saker.
 
1 Jag bestämde mig för att börja träna mer än vad jag har gjort tidigare. Detta gjorde jag också. När det nu snart är 2010 så har jag bestämt mig (kallade ett nyårslöfte om ni vill ) att träna ännu mer än vad jag har gjort i år. Jag kommer i alla fall att försöka lägga lite mer tid på de när jag väl tränar.

2 Jag har prioriterat mina vänner mer i år än vad jag har gjort tidigare och de ska jag naturligtvis fortsätta med.

3 De har varit ett bra år för jag har mått bättre än någonsin tidigare !!!!

År 2009 har också varit ett år där jag ofta har bestämt mig för något och sen bara gjort de. Jag tänker tex när jag bestämde mig för att ändra mina kostvanor. Jag drog ner på skräpmaten rätt ordentligt bara genom att bestämma mig för att göra de och jag lyckades med de utan några problem. Jag bestämde mig efter att ha skrivit detta inlägg i Januari förra året.

Mycket träning- och tänka på vad jag äter de  har varit 2 viktiga prioriteringar 2009. Plus att umgås med vänner så mycket som möjligt. 

Jag ska fortsätta skriva fler inlägg om 2009 och även vad jag förväntar mig av 2010. 

Kram så länge !

Ninne
12 December, kl. 23:03 | Blogg;

Kan du inte göra ett inlägg om vad du fick i julklapp! Hade varit kul att läsa! :)KRAM

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE