2009 12 19

Tjena !

 Nu är de snart dags att dra till jobbet. Jag har kvällen och natten framför mig. Idag är de den 19 December, bara 5 dagar kvar till julafton och jag har inte fixat en enda julklapp än. Jag har inte riktigt hittat den där "julfeelingen" inom mig, men de kommer. Jag vet vad jag ska köpa och till hur många så de är bara att gå ut och göra de någon dag.

Själv önskar jag mig jättemycket och några av dom önskningar jag har kommer  att bli uppfyllda om de inte inträffar något oväntat.  Dock inte under jul utan de sker längre fram. Thailand blir de snart och de verkar också som de kommer att bli en tur till Stockholm i 12 juni. Ingenting är klart vad de gäller Stockholm, men de känns bra just nu så jag tror att den 12 Juni står jag åter igen på Stockholmstadion och sjunger med tusentals andra människor till Rockbandet KISS. Detta är några saker som jag ser fram emot. Sen håller jag på redan nu att tittar på nya semesterplaner och kanske lite mer åka bort en helg och göra lite kul saker så att man kommer bort från den så många gånger grå vardagen. 

Jag vet inte riktigt hur jag firar jul i år, men jag blir hemma i alla fall. Jag vet att jag är ganska mycket ledig under jul och nyår och de ska bli skönt. Jag jobbar nu i helgen sen är jag ledig Måndag, jobbar Tisdag, Onsdag och sen är jag ledig hela nästa vecka.

De har inte kommit så mycket snö än, men jag hoppas att de kan komma mycket till Julafton  i alla fall. De vore kul ! Sen får den gärna försvinna fast de spelar ingen roll om den ligger kvar heller för jag flyr snart till andra sidan jordklotet  och kommer hem lagom till de blir vår.

Hoppas ni alla får en trevlig kväll ! Själv ska jag jobba och nu är de snart "time".

Ha de bra.....

Kram !


Emmelist
12 December, kl. 17:40 | Blogg; http://emmelist.blogg.se/

Tackar :D ja det hade inte vart fel att vara där!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE