Laddar batterierna

Sitter här och känner att jag har lite ont i mina ben och har lite känning i ryggen. Jag har dessutom blivit lite förkyld. Jag tror jag vet vad allt beror på. Att jag har lite ont i benen är väl inte så konstigt jag har ju kört några löprundor den senaste tiden !!! 

Känningen i ryggen beror på de hårda pingis passet jag körde i torsdags. Alla dessa vridningar med höften och tuffa ytterlägen som blir när jag vill rädda bollar långt ut i forehand. De gör att de känns lite stelt i ryggen.

Att jag dessutom är lite förkyld beror säkert på att jag under pingis passet i Torsdags inte bytte T - shirt någon gång under passet. Efter ca 20 minuter är den ju helt genomblöt och då ska man ju byta direkt. Jag får ta och tänka på de i fortsättningen.

I helgen får jag ta och ladda batterierna. Ingen träning före Måndag kväll. Då blir de ett nytt pingis pass. Tisdag Onsdag blir de nog gym, men de beror på vädret. Är de varmt ute så vill jag nog vara ute och löpa Torsdag blir de mera pingis. På Fredag kanske jag vilar, men de beror på hur de känns i kroppen. På Lördag blir de mera pingisträning. 

Denna Lördag och Söndag är de bara jobb och vila som gäller, men nästa vecka blir hur kul som helst ! Mycket pingis och lite annat ......  


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE