Kan de vara så svårt ?

En del har ett problem som dom inte vill tala om, eller andra runt omkring kanske aldrig påpekar de.
Fast de vore konstigt om ingen har talat om för dom hur de ligger till . De är inte mycket att tala om heller, men när de drabbar mig då sticker de i ögonen och kliar i näsan. Vad menar jag ? Jo ! Jag pratar om människor som inte tänker på att dom borda fräscha upp sig lite innan dom ska ge sig ut bland en massa annat folk.

Jag har den senaste tiden märkt att allt fler människor verkar inte fatta att dom luktar skit och svett. Sen jag var litet barn har jag fått lära mig att SMUTS OCH SVETT KRÄVER TVÄTT ! ELLER LUKTAR DU SKIT TA EN DUSCH !

Kan de vara så svårt att ställa sig i duschen och tvätta sig innan man ger sig ut på stan. Alla som har ett hem har väl  en dusch vi lever ju på 2000 -talet. De finns bra grejer som tvål och shampoo ! Varmt och kallt vatten kan du få när du vill och ändå finns de folk som inte verkar veta att man inte ska vänta en vecka med att tvätta sig. Nu är de ju extra viktigt när vi får så mycket info i tidningar och TV om den sk svininfluensan.

Svin ! Det är väl de man ska kalla dom som inte tvättar sig. Jag frågar igen: Hur svårt kan de vara ????? De handlar kanske om tio minuter om dagen.  Snälla ni "stinkbomber"... Tänk på oss som måste känna lukten av eran ingrodda skit. TVÄTTA ER SNÄLLA !!!!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE