Inte jättebra, men inte dåligt heller.

Har kommit hem ifrån Trollhättan. Har varit där och lirat lite pingis och de gick väl som väntat. Jag spelade inte jättebra, men de var inte så dåligt heller.

De känns bra att jag är igång och rör på mig mycket. Problemet är att jag inte riktigt vet hur jag vill ha de. Pingisen vet jag precis, men med allt annat. Hur mycket tid och hur länge ska jag löpa per pass ? Hur mycket tid behöver jag och vill köra på gymmet ? Gör jag rätt ? Om inte va gör jag för fel ? Kommer jag att orka på sikt att träna så mycket som jag gör ? Är de för mycket redan eller är de för lite ?

Många tankar är de som snurrar lite i mitt huvud och jag har defenitivt inte alla svar. Jag är glad att jag har en inställning som är bra. Jag vill röra mig mycket, och de är  bra . Jag jämför mig inte med någon annan än mig själv, för börjar jag tex jämföra mig med någon som som springer ifrån mig ute i skogen eller orkar köra längre tid på gymmet än jag, då tappar man nog snart motivationen.

Pingisen vet jag vad jag vill med. Jag vill bara träna och inte bry mig mer. Jag tränar för min egen hälsas skull och för att jag tycker de är kul. Så enkelt är de. Får se hur jag tänker kring pingisen om en månad eller två, men nu är de bara tränig som gäller.

Nu är de dags att krypa ner i sängen. Jag finner inga svar i kväll så de är bara att släcka, natta Mimmi (Min fågel) borsta tänderna och gå och lägga mig.

Godnatt och sov gott !

Kram !

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE