2009 08 27

God morgon !

Ibland köper jag DVD - filmer, kanske lite för ofta. Filmen kanske inte ens är bra, men jag vill se den och då köper jag den. När man har sett den så kan jag bedömma filmen på två sätt ! Filmen kan vara jättebra och då var de värt att köpa den och låta den stå hemma i min hylla. Eller så visar sig filmen jag har köpt vara en riktig skit film och då har jag ju egentligen slösat pengar i onödan.

Såhär gör jag ofta jag har flera filmer som jag bara har börjat se på, men jag har avbrutit mitt i för att det har visat sig vara en riktig dålig film. Men de är roligt att köpa filmer för dom kan ju vara riktigt bra och då vill man ju ha sett dom. Fast jag kanske är lite korkat som köper så mycket filmer till på tok för högt pris för jag skulle ju lätt kunna komma billigare undan.
 
Jag har exempelvis idag  beställt filmen "MÄN SOM HATAR KVINNOR". Jag har gjort min beställning här i "cyberspace"! (ute på nätet) De krävdes 3-4 musknapptryck och sen var beställningen klar. Jag har redan fått ett mail att nu är den skickat så jag har den förmodligen redan imorgon. Vad bevisar jag med detta ? Jo att jag är väldigt bekväm av mig och att jag inte bryr mig så mycket om jag får lägga ut lite mer för något  som jag vill ha. Jag skulle ju lätt kunna spara typ 40 kr på att gå till en affär och köpa filmen där. Eller hyra den för 40 eller 50 kr. Men jag väljer de dyra sättet att beställa på internet och jag vet inte ens om filmen är bra, men den kan vara de och då vill jag ha sett den....


Hannah
08 August, kl. 21:02 | Blogg;

Men om du hyr filmen har du ju sett den precis lika mycket som om du köpt den. Om du då tycker den är bra kan du ju köpa den efteråt om du vill ha den hemma i hyllan.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE