2009 08 11

Jag sitter här lite yrvaken och funderar på vad jag ska göra idag. Har 3 - 4 saker i huvudet och problemet som jag har är vilken ordning ska jag ta allt i. Förra veckan rasade jag tre kilo, det lär inte bli så denna veckan för jag har ju lte känning i vänster knä. Jag får vila lite från löpningen och så blir de mer gym istället. Får se när jag börjar löpa igen ?

Jag sitter även och planerar min Thailand resa som jag ska göra nästa år. De är långt kvar och mycket kan hända, men står jag på marken i mars nästa år  så är de inte mycket som kan få mig att stanna hemma . Så jag fixar de som går att fixa nu för att kunna slappa när de väl är dags att dra. Det känns nice att ha något att se fram emot, speciellt när man vet hur mars månad kan se ut här i Sverige.

Jag sitter och tittar lite på alla kommenatarer som jag har fått här på bloggen. Alla som jag har publicerat är dom som är snälla, gulliga eller kanske peppande och  tröstande. De kan också vara kommentarer som är roliga och ibland kommer de önskemål och lite frågor. Alla dessa kommentarer har jag valt att publicera. 
Men de finns också människor som sitter och slösar energi på att skriva elaka och helt intelligensbefriande kommentarer till mig. Dessa kommentarer raderar jag innan jag ens hinner läsa klart dom ! Så gör dig inte besvär att skriva något "IQ-befriande" . Jag tar inte åt mig av de ändå.. "GET A LIFE !!" istället.....

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE