Fötterna på jorden

Hej på er ! Hur mår ni ? Med mig är det superbra !!! Jag vet att jag skriver sjukt många inlägg just såhär, Att jag mår väldigt bra, men jag är så jäkla för att jag gör de.

För ganska prick ett årsen mådde jag ju till skillnad från nu hur dåligt som helst. Det hade ju sina anledningar och det är inget som jag vill komma ihåg eller skriva om. Kan bara konstatera att livet förändras hela tiden. Visst fanns det  en tid förra året då jag mådde så här bra som jag gör nu. Det var i höstas. Skillnaden då  var bara de att i höstas hade jag inte riktigt båda  fötterna på jorden.

Jag trodde att jag kunde klara av hur mycket som helst och jag var inte beredd på att man får motgångar i livet även när man mår väldigt bra. Konsekvensen av att vara uppe och "flyga" och inte ha båda fötterna på jorden blev att jag gick in i väggen för jag körde för hårt, ställde orimliga krav på mig själv och jag tog vissa saker för givna. Jag räknade helt enkelt inte med att något skulle gå emot mig.

Nu tänker jag att okej jag mår bättre än vad jag kanske någonsin har gjort, men jag måste vara beredd på att vad som helst kan hända. Jag måste hela tiden tänka att hur bra jag än mår så är det viktigt att jag har båda fötterna på jorden.
Det som gör att jag idag mår väldigt bra beror till stor del på att jag tränar på bra med både powerwalk, gymmet och pingisen. I pingisen är det också så att jag känner väldigt mycket stöd ifrån omgivningen. Det är många som säger: Kul att du lirar igen, hoppas formen håller i sig länge och kämpa på för det går ju skitbra !
Det där har tagit en jäkla fart och jag känner verkligen själv att det känns bra....

Mitt mål är att om ca 4 veckor ska jag vara helt nedbruten i hela kroppen. Sen kommer jag att känna efter ordentligt hur det känns. Jag kommer förmodligen någonstans under dessa 4 veckor känna att så här mycket vill jag träna. Men jag kör ändå på trots att det kanske kommer att bli för mycket. Jag är ganska säker på att jag kommer att komma fram till att det viktigaste är att jag inte tröttnar utan kör på.
För att inte tröttna så är variationen viktig för mig. Jag tror att jag skulle tröttna ganska snabbt på allt som har med träning,  kost och vila att göra om jag bara körde en typ av träning.... tex bara styrketräning.


Jag är långt ifrån nedbruten än fast att jag har kört stenhårt hela veckan . Även idag blev det lite träning .... En POWERWALK på mitt favvovarv : STAN, ONSJÖ, BRÄTTE, ÖXNERED, BLÅSUT OCH DALBOBRON. Solen gick ner innan jag kom hem !!!

Nästa vecka blir det ännu hårdare. I morgon blir det årets första löprunda och senare på kvällen blir det samma varv som idag. Har även en liten fundering att någon dag springa de varvet också. Den tanken har jag varit helt främmande för tidigare för jag kan inte tänka mig något så jäkla jobbigt, men nu har jag börjat fundera på de.

Danne avslutar med : Fan va gott det känns !!!  Bara jag har båda fötterna på jorden.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE