Lite seg...

God morgon på er. Känner mig lite seg . Det var en lång dag igår så jag känner mig lite yr och konstig.
Får ta och käka lite frukost och sen får jag försöka tagga iväg till gymmet och köra 40 - 50 minuter crosstrainer. Det ska inte vara några problem att fixa även om just nu känns som att det vore skönt att sov ända fram till lunch...


.
Hade tänkt att sova ganska länge idag. Men när Mimmi börjar skrika halv nio på morgonen då går det inte. Jag kan ta in henne i sovrummet så hon får hålla mig sällskap då blir hon tyst. Fast om jag måste gå upp, gå in i köket och lyfta upp buren, bära den in i sovrummet och sen försöka somna om så är de så gott som omöjligt .


I kväll är det Talang på tv ... De missar jag för att jag jobbar,  men jag  är glad att det är år 2009 . Talang kan man se på internet, jag kan ställa min digitalbox på TIME REC och det går ju även en repris på TV så jag ska nog kunna hitta en tid då jag kan se mitt favvoprogram. Tack och lov att utvecklingen hela tiden går framåt !!!

Förra veckan såg jag. Då blev Emma Risbo  min "favvotalang"Nu ska jag tagga iväg till jobbet. Men jag ska inte börja än på ett par timmar . Fast dom bjuder på frukost idag och jag tänkte att det kan väl va  värt att dra dit så slipper jag sitta här och äta mina torra mackor.

Kram...

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE