Lååååååångfredag!!!!

Idag är det långfredag och tänk för längesen så måste detta ha varit världens tråkigaste dag på hela året. Tack och lov att människan utvecklas. För fy fan va tråkigt det hade varit om det idag 2009 skulle vara olagligt att ha kul långfredagen ! Eller hur ?

Har jobbat lite idag och det gick bra, för jag var lugn och avspänd. Sen blev det ett litet besök på favvoresturangen och fast det är långfredag så har jag allt tränat lite idag också. Det fick bli en snabb cykelrunda i ett jäkligt högt tempo !!!Solen skiner och allt känns toppen. Linda ringde mig förut. Hon ville mest veta hur jag mår och så tror jag även att hon vill kolla så jag håller mina rutiner med mycket träning. Hon frågade även om vi inte kunde ses någon dag och hitta på något kul för det var ju så längesen..... Nu börjar snart Talang och sen är det Berg flyttar in så jag ska ta och sätta mig i massagestolen med Mimmi och se på Tv.

Det blir säkert så Linda att vi båda får tid till att träffas någon dag och hitta på något kul... Jag lovar också att försöka köra på med träning så mycket jag bara orkar i ca 4 veckor till innan jag sen får fundera på vilket upplägg jag vill ha i fortsättningen.

OJ ! Nu börjar Talang... Hörs sen  !  Kram  !

linnea
04 April, kl. 21:07 | Blogg;

vem är linda?

Danne
04 April, kl. 21:10 | Blogg; http://dannejohansson.blogg.se/

En snäll och go vän !

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE