Dags att sovaNu är det dags att sova. Har inte fått gjort så mycket idag. Får se om det blir bättre i morrn.
Ville få städat lite här hemma idag, men istället blev det favvoresturangen, en powerwalk och så har jag även varit och fikat med en kompis...

I morrn blir det säkert en promenad på några timmar. Får se vart jag går då ?
Kanske blir det till sjukhuset (Näl ). Skulle jag svimma eller något så kan man ju hoppas att det händer uppe vid Näl.

En sak som jag aldrig kommer att göra varken imorrn eller någon annan dag det är att lägga mig i ett solarium. Det är inte värt att ta några onödiga risker bara för att få lite färg på kroppen. Cancer kan man få på många sätt, men jag behöver ju inte öka risken. Det pratas ju om att man ska införa 18 års gräns på solarium. Det tror jag är en bra ide. Frågan är bara vem som åker dit om en person som är under 18 solar i ett solarium. Är det personen som solar, personen som har köpt ut solariepoletter eller kan det vara de dom som står med själva solariummet. Kommer det att finnas lika hårda regler som det gör för tex langning av sprit  till personer under 20 år.

Personligen tycker jag nästan att man borde förbjuda solarium i Sverige. Eftersom man idag tror sig veta att det är riktigt farligt. Det finns ju andra sätt att bli brun på som inte är ett dugg farliga.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE