Hemma igen från pingisen.

Hej på er ! Oj va läsare jag har haft bara på några timmar ... KUL att så många är inne och kikar på min blogg...
Jag blir jätteglad  lämnar snälla en kommentarer också. Men ni gör självklart som ni vill .....Sitter här och funderar lite på pingisen.
 Idag gick det också riktigt bra. Min backhand stämmer bättre än va den brukar. Det som också känns bra är att jag litar på mitt egna bra spel. Jag är inte rädd för att få hårda attacker på mig för jag är ju i så bra form .... SKRATT !
Lite synd nu att det  snart är slut för säsongen, men det känns ändå bra att det nu på slutet går bra på träning. Sen kan man ju tycka att det gäller ju att spela bra på ev kommande tävlingar.

Jag känner såhär just nu va de gäller detta :
Att jag ska börja tävla igen det är inget som känns motiverande just nu. Dessutom är risken att det kommer att ta så mycket av min fritid så jag kommer inte att ha tid med något annat och ett sånt liv vill jag inte leva. Ok, man kan ju välja att bara  spela ibland, men för mig funkar inte de. Det är mycket eller inget som gäller.  Jag fick frågan idag igen om jag inte vill vara med i serien nästa år. Nej Nej Nej !!! Det är vad jag känner nu.


Vi får se hur jag gör nästa säsong.
Jag vill fortfarande träna och ligga i med de.
Det kommer att bli ett "break" från pingisen i början på Maj sen drar det igång redan i slutet på Juli igen. Är jag med från start där så lovar jag att jag ska fundera på om jag vill tävla eller inte.

BO
04 April, kl. 12:04 | Blogg;

KUL MED SÅ MÅNGA NYA LESARE . DE E EN BRA BLOGG HELT ENKELT!!! DANNE!!!!!!!!!! KÖR HÅRT NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE