2004 04 04

Nu ska jag börja köra stenhårt under 4- 5 veckor. Jag ska hitta övningar som jag inte har provat förut. Jag varierar träningen i det oändliga för det är de jag mår bäst av. Under denna perioden kommer jag inte att vara så rädd för att bryta ner kroppen .... Äter jag  rätt och är noga med vilka kosttillskott jag proppar i mig så är det inga problem.

Jag har under ca 3 månader kört på ganska hårt och jag är faktiskt väldigt nöjd. Jag väger lika mycket som jag gjorde innan jag la om kosten och träningen (75 kg) . Men fettet runt magen har minskat och jag känner mig pigg och fräsch både morgon och kväll.

Huvudet är lite mer med mig. Jag känner att jag ofta håller mig lugn och avspänd oavsett vad folk runt omkring mig säger eller gör. Jag har också lärt mig att om man kombinerar kost , träning och vila på ett genomtänkt och realistiskt steg för steg sätt så tröttnar man inte så lätt. Linda lärde mig också ett knep och det är att du ska tänka vart du vill nå med dina mål, men sen ska du vara grymt fokuserad på nuet. För det är nu det dyker upp hinder och problem som du måste lösa på vägen mot dina mål.

Det jag har tänkt att göra nu är väl i stort sett samma som tidigare. Träna, äta och vila. Fast jag kommer att köra hårdare och vara extremt noga med kost och kosttillskott. Jag kommer inte att vara så rädd för att bryta ner kroppen för jag ska ju bara hålla på i 4-5 veckor och sen kommer jag att göra en ny utvärdering om hur det känns och hur jag ska träna vidare.

Det jag ska göra är ....

Öka proteinintaget

Äta ofta men mindre portiioner

Aldrig vara vrålhungrig

Undvika salt och socker för det inehåller för mycket snabba kolhydrater

Dricka mycket vatten . Ett glas en halvtimme innan varje måltid och mycket mellan alla måltider . Kort sagt: En jäkla massa vatten !!!







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE