Stegräknartävlingen

Idag är det sista dagen av Swebus stegräknartävling. Den har varit tio veckor lång.
Vilken placering jag än hamnar på så kommer jag att känna mig nöjd. Ibland har jag lyckats ta över 20 000 steg flera dagar i rad. Några gånger har jag varit över 30 000 steg och rekordet för mig ligger på över 45 000 steg på en och samma dag.
Vet inte om någon på jobbet har gjort över de på en och samma dag. Jag har sett ett uppskrivet resultat på över 55 000 steg men jag tror att det var steg över en hel helg.


Det som känns bra är att jag inte gav upp. Utan jag fortsatte hela tden. ibland har man givetvis inte tagit sig ut för det har tar emot , men då har jag tagit mig i kragen bara efter några dagar. Nu får det bli en lång vila från allt vad promenader heter. Det måste det bli för annars "pallar" jag inte med. Det krävs ganska mycket diciplin för att hänga i så länge som jag har gjort. Det ska bli jätte spännade att se vad resultatet slutar på, jag har ingen aning.


Får se om jag fortsätter att röra på mig lika mycket i framtiden nu när stegen inte längre är en tävling mer än för mig själv.
Har jag motivation, krafter, tålamod och den diciplin som faktiskt krävs för att röra på sig. Det är lätt att hamna i en situation där man tänker: Ah jag tränar imorgon istället , idag har jag så mycket annat att göra. Lätt att tänka så varje dag., eller hur ?


Om jag ska börja fundera på mitt framtida motionerande.

Promenader:  Det skulle vara bra om det blev några korta fokuserade promenader varje dag eller några långpromenader 2 - 3 gånger i veckan. Börjar jag inte gymma så blir nog detta ett måste om jag ska må bra och känna mig frisk.


Gymmet:  Som det ser ut nu så känner jag inget motivation över huvudtaget. Det svåra är att komma igång . Jag tänker hela tiden att nästa vecka ska jag gå men det blir aldrig av. Skulle kanske  behöva ha någon som puchar, peppar och inspirerar  mig lite, det kanske skulle hjälpa. Jag vill verkligen, men det händer aldrig.


Pingisen: Det känns bra jag tycker det är jätte roligt och jag kör på precis som förut med träning två gånger varannan vecka.


Jag är nöjd med det jag har gjort, får se hur det blir i framtiden. Stegräknartävlingen fick mig att flytta fram mina egna gränser i hur många steg man kan ta  på tio veckor  trodde inte att detta var möjligt . Snacka om ett steg i rätt riktning.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE