Nu ska jag sova

Idag har det varit en lång dag. Det har varit jobbiga undersökningar i Uddevalla, och jag har varit i Trollhättan och lirat pingis.



 
Tycker att det gick bra i Uddevalla. Det är inte kört än med en laserbehandling. Om det blir så att man kommer fram till att mina ögon är ok för en sån behandling så ska jag givetvis tänka en gång till för jag är ganska säker på att det kommer att bli en väldigt jobbig process de med.

Som det ser ut nu så är det fler undersökningar som gäller. Det är bara att bita i det sura äpplet och genomlida mera undersökningar.



Pingisen gick sådär. Som jag sa det har varit jobbiga undersökningar i Uddevalla så jag var väldigt trött. Samtidigt så är det så att Robbin är så otroligt jävla bra på pingis så jag har bara inte en chans.
Men jag behöver inte skämmas för de. Robbin är bara hur grym som helst och det är så kul att lira pingis med Robbin.



Nu ska jag sova egentligen skulle jag ha jobbat idag men pga mitt Uddevalla besök så var det omöjligt.
Therese kör åt mig idag. Tack tack tack snälla Therese.  Jag kommer att vara dig evigt tacksam. Du underlättade för mig hur mycket som helst.


Nu ska jag sova imorgon är det upp tidigt igen. Jag ska till Uddevalla igen. Ingen undersökning denna gången och det är jag glad för.


God natt.......









Therese
12 December, kl. 00:02 | Blogg;

De nada!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE