Lite hälsonoja.

Det är inte konstigt att jag känner mig som en uppblåst ballong. Ni förstår, jag har precis vräkt i mig en stripsrulle med kebabsås med för mycket lök i. Sen käkade jag glass med chokladsås.  Jag sitter mycket framför datorn, jag har ett stillasittande jobb.  Dom senaste tio veckorna har jag rört mig väldigt mycket. Frågan är om och hur mycket jag kommer att orka fortsätta ? Vi får se.

Jag vägde mig förut , 75 kg väger jag. Det gjorde jag för tio veckor sedan också, så alla promenader på ibland flera mil om dagen har inte ändrat vikten någonting. Det är inget jag bryr mig om så länge jag inte går upp mer och mer eller blir tjockare och tjockare runt magen.

Men jag kan inte sluta tänka på om jag skulle se tydliga resultat om jag la om kosten lite, skippa allt onyttigt, äta mer sunt, GHAAAAAAAA skulle kanske ge mig värsta magchocken om jag la om kosten.

Med alla dessa tankar kommer jag ett steg närmare gymmet. Jag tror inte att jag någonsin kommer att bli en soffpotatis, det vore hemskt, men frågan jag ställer mig är : GÅR HÄLSA FÖRE ALLT ?





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE