Blogg 2008 ?


År 2008 börjar lida mot sitt slut och 2009 närmar sig.  Min blogg 2008 blir bara en Decemberblogg. Resten har jag tagit bort. Det fanns så mycket gammal skit på min förra blogg som jag bara vill glömma. När jag började blogga Januari 2008 så tänkte jag att jag skriver hela året. Det blev inte riktigt så jag slutade tidigare än vad jag hade tänkt mig sen började jag igen. Det gjorde jag för det var många som tyckte att det var tråkigt att jag sluta. Det har också varit bra att blogga på grund av att det är lättare att släppa och gå vidare om man skriver av sig lite. En annan bra grej är att mina vänner vet vad som händer och sker och jag behöver inte lägga så mycket tid på att förklara och berätta,  det står på min blogg och är ni intresserade av att veta mer så är det ju bara att fråga. Det känns alltid bättre att slippa förklara allt från början.


Det fanns självklart en hel del på min förra blogg som jag vill ha med på denna bloggen när vi snart kommer in i 2009.
Jag har skrivit lite om personer som jag tycker väldigt mycket om, Kisskonserten, jag la upp videoklipp på Iron Maiden och jag har haft åsikter om global uppvärmning mm.
Jag har gjort tre tatueringar och jag var på väg att göra en fjärde men det blev inte så för att tatueraren ritade inte bilden som jag vill ha den. Nu har jag lagt allt va tatueringar heter på is, men jag är inte färdig än.


Jag tycker att det är ganska kul och blogga och det är egentligen den enda orsaken till att jag fortsätter även år 2009.
Nu ska jag blogga om några saker som jag gillade på min förra blogg. Det blir lite hårdrock, personer som jag gillar global uppvärmning mm. Jag kanske även  skriver lite om saker som jag gjorde, men som jag aldrig skrev om på min förra blogg, vi får se.

DANNE JOHANSSON ÖNSKAR ALLA ETT
GOTT NYTT ÅR !





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE